De Klussenier Robert Westerman
De Klussenier Robert Westerman

Peperstraat 6a
8601 CH Sneek

Dien uw offerte-aanvraag in   

0515 33 52 44
06 2903 4093
robertwesterman@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 62724800

Even voorstellen

Ik ben Robert Westerman en ik ben met mijn klusbedrijf De Klussenier Robert Westerman beschikbaar voor alle werkzaamheden, verbouwingen en renovaties in en rondom uw woning. Heeft u een verbouwing of renovatie op de planning staan? Neem dan gerust contact met mij op.

Bouwen en verbouwen is mij met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan ben ik al bezig met het maken van mooie dingen. Eerst samen met mijn vader en later uiteraard zelfstandig. In mijn vrije tijd was ik altijd bezig met het verbouwen en renoveren. Zo heb ik een complete Bed & Breakfast verbouwd en was ik altijd bij vrienden en bekenden aan het werk om ze te helpen bij verbouwingen.

Door mijn veelzijdigheid ben ik in staat om het overgrote deel van alle werkzaamheden die komen kijken bij een verbouwing en of renovatie in en rondom uw woning uit te voeren. Toch heb ik werkzaamheden die ik het liefste uitvoer. Dat zijn complete verbouwingen en renovaties, grotere interieur projecten en maatwerk timmerwerk zoals het maken van meubels en tuinhuizen ontwerpen en maken.

U kunt bij mij rekenen op een aantal zekerheden. Het belangrijkste in mijn werk vind ik netjes en nauwkeurig werken. Verder haal ik veel voldoening uit het realiseren van de wensen van u als klant. Een blije en tevreden klant is waarvoor mijn klusbedrijf staat.

Bent u nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen en voor u kan maken? Neem gerust contact op om een kennismakingsgesprek te plannen. Ik kom graag bij u langs om uw wensen en behoeften door te spreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...